Sunday, January 24, 2010

GOOGLE

Assalamualaikum..

maybe ade segelintir dari korang yang memang hairan asal la aku ni rajin sangat update blog..hahaha..bukan ape..

aku sedang bercuti hingga 2nd feb..so..banyak la masa aku nak update benda ni..release tension exam aritu..tak habis lagi..kat sini ak nak share satu video yang ade kaitan dgn GOOGLE dgn ISLAM..renung-renungkan..

video

Saturday, January 23, 2010

running shoe baru..



fuh..penat..baru balik dari RSH warehouse sale kat subang jaya..kepada sesiapa yang tak tahu RSH tu ape..RSH ialah Royal Sporting House..so..tujuan aku berangkat ke sana ialah mendapatkan sepasang running shoe..tak kisah la jenama apa..hasilnya..


ok..kasut diatas merupakan kasut yang berjaya aku dapatkan dengan harga RM125..jenama REEBOK..siap dgn stokin sekali RM7..jangan tanya la sebab ape murah..sebab dia buat warehouse sale..70% off..gila ke??siapa tak nak beli...orang macam aku ni kejar event2 sale cmni jela..tak mampu nak beli yang mahal-mahal..sob3..botol tu pulak..harga dia RM9.90 je..botol REEBOK tu..haha


yang ni lak..selain kasut aku..sebelah kanan kasut aku yang lawa tu..kasut adik perempuan aku..NUR FARHANA BT MOHD RAKBI..REEBOK gak...esok aku nak hantar pergi sekolah dia..KISAS..harga kasut adik aku lagi mahal dari kasut aku..beg sukan berwarna biru..juga dari REEBOK..*aku da rasa macam duta REEBOK lak..


last..REEBOK travelling jacket..harga dia..RM100..memang berbaloi..yes..warna hijau/hitam...favourite colour..


memang best kalau ade duit..yeehaa...


ok..berangkat dulu...tgk upacara pemakaman live kat TV3..
bye

Friday, January 22, 2010

PAYPAL




yes...PAYPAL dah berjaya kreditkan duit untuk aku..kalau korank ingat kan, kat facebook kan ade PAYPAL WISHLIST tu kan..ak da dapat beb duit tu..yeeehhaaa..

thanks PAYPAL..saje je nak bgtaw korank..senang cerita kalau korank ade akaun paypal..pastu paypal ade buat contest kat mane-mana sekalipun..join la..bes dowh..dapat cash..USD lagi..wakakakakaka..bes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...