Saturday, January 23, 2010

running shoe baru..



fuh..penat..baru balik dari RSH warehouse sale kat subang jaya..kepada sesiapa yang tak tahu RSH tu ape..RSH ialah Royal Sporting House..so..tujuan aku berangkat ke sana ialah mendapatkan sepasang running shoe..tak kisah la jenama apa..hasilnya..


ok..kasut diatas merupakan kasut yang berjaya aku dapatkan dengan harga RM125..jenama REEBOK..siap dgn stokin sekali RM7..jangan tanya la sebab ape murah..sebab dia buat warehouse sale..70% off..gila ke??siapa tak nak beli...orang macam aku ni kejar event2 sale cmni jela..tak mampu nak beli yang mahal-mahal..sob3..botol tu pulak..harga dia RM9.90 je..botol REEBOK tu..haha


yang ni lak..selain kasut aku..sebelah kanan kasut aku yang lawa tu..kasut adik perempuan aku..NUR FARHANA BT MOHD RAKBI..REEBOK gak...esok aku nak hantar pergi sekolah dia..KISAS..harga kasut adik aku lagi mahal dari kasut aku..beg sukan berwarna biru..juga dari REEBOK..*aku da rasa macam duta REEBOK lak..


last..REEBOK travelling jacket..harga dia..RM100..memang berbaloi..yes..warna hijau/hitam...favourite colour..


memang best kalau ade duit..yeehaa...


ok..berangkat dulu...tgk upacara pemakaman live kat TV3..
bye

1 comment:

cik kiTTy said...

mcm xpecye je lastpic tuh..snap pic???
mood???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...