Friday, March 12, 2010

World Cup for hockey 2010...




untuk fan hoki antarabangsa, mesti tak berganjak dari tengok channel 816 astro..yela...PIALA DUNIA untuk hoki dah hampir sampai kemuncaknya..harini final antara Australia dan Jerman..Australia kalahkan Belanda (2-1) manakala Jerman kalahkan England (4-1) time separuh akhir..aku memang update dengan hoki sebab dulu pun aku pernah main hoki time sekolah rendah and sekejap time kat RMC..lagipun 4/4 ni ada 3on3 hoki sempena HELP SPORT CARNIVAL..

tapi kenapa kat MALAYSIA macam kurang je publisiti untuk WORLD CUP HOCKEY ni??

jawapan=sebab Malaysia tak layak untuk masuk competition ni..tak lepas kelayakan Piala Dunia.

bila agak-agaknya MALAYSIA akan layak ke World Cup?? kita harapkan yang terbaik dari skuad hoki PROJEK 2013 dibawah bimbingan Mirnawan Nawawi..insyaAllah..


3 comments:

ifasrlef said...

go Malaysian hockey team! yeah! :)

khairul farhan said...

hahaha..go pergi mana cik Rohil oi??

ifasrlef said...

hehe, go kart! haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...