Friday, April 23, 2010

minggu yang tak menyihatkan..selamat hari jumaat..
minggu ni memang best.minggu paling kurang kelas dan paling banyak makan.
makan pulak pada waktu-waktu yang sangat tidak digalakkan..

aku hampir-hampir siap coursework aku untuk english literature for a-level (Shakespeare si GAY)..menyakitkan..itu je perkataan yang boleh keluar dan berpatutan dengan penderitaan yang aku alami..
minggu ni aku tak pernah tidur sampai subuh..nak siapkan coursework tu..dan kadang-kadang kami stay up di McD sampi bas sekolah untuk pagi besok mula merayau-rayau mencari pelanggannya..dan setiap kali kitaorang stay-up, mesti ada je doublecheeseburger yang berjaya sampai ke perut ku..boleh bayang tak?? pukul 3 pagi melantak kat McD. untuk setiap hari selama hampir 2 minggu..jadi korang boleh la bayangkan lemak-lemak di perut aku bercambah dengan jayanya..

esok pulak ada ragbi kat padang utara, PJ..kali semi final Plate bertemu Cobra Jr..perh..aku dah boleh bayangkan diri aku di hari ahad terlantar di katil sehingga waktu dinner keesokan harinya..

1 comment:

nisya said...

wakakakaka!!! cm ko sorg jer yg mkn.. lek sdah.. biarlah perut kte boroi asalkn senang ati... XD nway.. Shakespeare x gay!!!!!!!!! dier rindu anak dier jer..huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...