Monday, May 24, 2010

Mathematics and Law


Okay..Entri kali ni berkisar tentang penderitaan aku sepanjang tahun lepas dan setahun lagi yang akan mendatang. MATHEMATICS. menyakitkan.Aku pun tak pernah faham asal aku yang bakal amik law time degree ni kena amik math time A-level ni. Apakah?? 



Sebab musabab utama aku tekan button law time isi borang JPA online tu ialah untuk berlari jauh dari MATH . Tapi makin jauh aku lari, makin deras aku lari, makin laju jugaklah si MATH ni mengejar aku. Agaknya memang MATH ni tak faham bahasa. Bak kata orang tua-tua, hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Time kat A-level ni, ada 6 paper MATH yang aku kena amik. Boleh bayangkan tak??

  1. Mathematics C1
  2. Mathematics C2
  3. Mathematics C3
  4. Mathematics C4
  5. Statistics 1
  6. Mechanics 1/ Statistics 2
Petang tadi, 6pm-7.30pm selesai sudah satu paper yang aku amik. Lega. Tapi ada dua lagi paper MATH yang akan datang. Bersedia lah Khairul Farhan!


p/s= entry ini ditulis tepat 3.42am ketika sepatutnya aku belajar MATH..

5 comments:

nisya said...

ni ker yg ko wat smlm?? tu yg ko kte study?? ish3.. ;p

khairul farhan said...

hahaha..mengarang kan..ok la..bosan aku math..

nornaimah said...

ceh.. apalah... math best jerk!!

khairul farhan said...

hahaha..itu kau naim..aku jauh beza..

SarahSyahira said...

oke lar belajar math puas2 dulu.
Kami ni yang ambik law. sudahnya lama sgt tinggal math. bila ade calculation yg simple2 jer. ternganga2 nak kire.

hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...